Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
E o glazura foarte simpla (cu numai doua ingrediente),lucioasa care se realizeaza cu zahar pudra dizolvat cu apa.
E folosita in patiserie pentru decorarea biscuitilor,torturilor sau cupcake.
Am pus apa la fiert.
Intr-un bol am pus zaharul pudra cernut si am pus o lingura de apa fierbinte,am mestecat energic,apoi am adaugat si cealalta lingura de apa.Trebuie sa iasa o glazura lucioasa.
Daca o vreti colorata puteti pune putin colorant,mestecand energic.
1
Daca e prea lichida mai puneti zahar pudra.
2
O puteti pasta in frigider pentru 2-3 zile,acoperit cu o pelicula,apoi cand aveti nevoie o puteti inmuia cu putina apa calda sau la bain-mari.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult